Leukotape K 5cm x 5m rugalmas kineziológiai szalag kék 1db

5590 Ft
5590 Ft/db

A Leukotape K egy rugalmas kineziológiai szalag, amelyet sok éven át sikeresen alkalmaztak a fájdalom enyhítésére, duzzanat és kényelmetlenségek kezelésére és a betegek napi gyakorlatban történő működésének javítására a kórházi környezetben és a sportközösségekben.

A Leukotape K egy rendkívül rugalmas pamutból készült, amely hullámos ragasztóanyaggal van bevonva, amely a bőr természetes rugalmasságával együttműködik. A szalagot speciális technikák alkalmazásával alkalmazzuk, ahol a szalagot az izmok fölé és köré helyezzük, hogy támogatást nyújtsanak, anélkül, hogy befolyásolná a mozgást vagy mozgási tartományt. Ily módon a Leukotape K elősegíti a test saját gyógyulási folyamatát, miközben lehetővé teszi a teljes mozgásszabadságot.

A Leukotape K ragasztása fájdalomcsökkentést, a szöveti tónus szabályozását, az inerváció javulását, a jobb nyirokelvezetést, a jobb vérkeringést, a passzív támasztást (pl. Szalagokat) és a mechanikai korrekciót eredményezheti.

A Leukotape K könnyen kezelhető és betegbarát:
- A hullámos ragasztóminták a terápiás hatást eredményezik
- Védő hátlap a kiterjesztés és a könnyű kezelhetőség ellenőrzésére
- Könnyen vágható, az ollón nem marad ragasztó
- Gyors és könnyen alkalmazható
- A bőr természetes rugalmasságával való munkavégzéshez nyúlik
- Légáteresztő anyag
- Jó kezdeti és megbízható hosszútávú tapadás, tartós akár egy hétig használható
- Vízlepergető, sport és zuhanyozás érdekében
- Könnyen eltávolítható, az eltávolítás után nincs ragasztómaradék
- Latexmentes

Forrás: https://www.bsnmedical.co.uk

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.