Fájdalomcsillapító tapaszok

Dr.Chen Tigris tapasz 4x

Ez a csodálatos tapasz arról kapta hagyományos kínai nevét, hogy a tigris erejével ajándékozza meg használóját – kizárólag gyógynövények illóolajos kivonata segítségével. Hatóanyagai fokozatosan és egyenletesen szívódnak fel. Használata rendkívül egyszerű. Mindig ott fejti ki hatását, ahol éppen szükség van rá. Használja közvetlenül a fájdalmas területre helyezve.
749 Ft
187 Ft/db

Motto Fájdalomcsillapító tapasz (kék) 2x (5×15 cm-es tapasz)

Gyorsabb hatásmechanizmusa miatt az akut fájdalmak kezelésére ajánljuk ezt a terméket.
899 Ft
450 Ft/db

Motto Fájdalomcsillapító tapasz sportolóknak (zöld) 2x (5×15 cm-es tapasz)

A "Fájdalomcsillapító tapasz" termék színes változata. Cikk-cakkos szélének köszönhetően gyorsan, kézzel is a kívánt méretre téphető tapaszok.
899 Ft
450 Ft/db

Motto Reumatapasz (sárga) 2x (5×15cm-es tapasz)

Lassabban fejti ki hatását, de hosszabb kezelésekre alkalmas. Reuma, lumbágó, ínhüvelygyulladás, krónikus izomfájdalmak stb. enyhítésére ajánlott.
1049 Ft
525 Ft/db

Salonpas tapasz 20x

Ízületi fájdalom, rándulások, derékfájdalom és vállmerevség esetén a fájdalom enyhítésére használható gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják.
4599 Ft
230 Ft/db
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.