Vércukorszintmérők, csíkok és tartozékok

Accu-Chek Active Glucose tesztcsík 50x

Az Accu-Chek Active tesztcsíkok az Accu-Chek Active vércukormérővel történő kvantitatív vércukorméréshez használandók friss kapilláris vérből.
Megtakarítás: 210 Ft
2900 Ft
2690 Ft
54 Ft/db

ACCU-CHEK Active vércukorszintmérő

Az Accu-Chek Active vércukormérő segítségével Ön is rendszeresen ellenőrizheti vércukorszintjét!
3990 Ft
3990 Ft/db

Accu-Chek Instant tesztcsík 50x

Az Accu-Chek Instant vércukormérővel használt Accu-Chek Instant tesztcsíkok a glükózszint mennyiségi mérésére az ujjbegyből, a tenyérből, az alkarból és a felkarból levett friss kapilláris teljes vérben, valamint segédeszközként a glikémiás kontroll hatékonyságának nyomon követésére szolgálnak.
2705 Ft
54 Ft/db

Accu-Chek Instant vércukormérő

A vércukormérőből és tesztcsíkokból álló vércukormérő készülék önmonitorozásra és professzionális területen való használatra alkalmas. Segítségével a diabéteszes betegek saját maguk is ellenőrizhetik vércukorszintjüket. A vércukormérőt csak az Accu-Chek Instant tesztcsíkokkal együtt szabad használni. A készüléket nem szabad diabétesz diagnosztizálására vagy kizárására használni. Az Accu-Chek Instant vércukormérő segítségével Ön is rendszeresen ellenőrizheti vércukorszintjét!

5990 Ft
5990 Ft/db

Accu-Chek Performa tesztcsík 50x

Az Accu-Chek Performa tesztcsíkok az Accu-Chek Performa és Accu-Chek Performa Combo vércukormérőkkel történő használatra szolgálnak a vércukorszint friss, ujjból, tenyérből, alkarból és felkarból vett kapilláris teljes vérből végzett mennyiségi mérésére, valamint segédeszközként a glikémiás kontroll hatékonyságának nyomon követésében.
2705 Ft
54 Ft/db

Accu-Chek Performa vércukormérő

Az Accu-Chek Performa vércukormérő segítségével Ön is rendszeresen ellenőrizheti vércukorszintjét!
4990 Ft
4990 Ft/db

Accu-Chek Softclix lándzsa 25x

Az Accu-Chek Softclix lándzsa az Accu-Chek Softclix ujjbegyszúróhoz használható. Más lándzsa károsíthatja az ujjbegyszúró működését, vagy tönkreteheti az ujjbegyszúrót.
999 Ft
40 Ft/db

Accu-Chek Softclix ujjbegyszúró készlet

Korszerű vérvételi eszköz – kíméletes, gyors és könnyű használat.
A készlet tartalma: Accu-Chek Softclix ujjbegyszúró és 25db Accu-Chek Softclix lándzsa.
4290 Ft
4290 Ft/db

Dcont ETALON vércukorszintmérő készülék

A Dcont® ETALON a legmodernebb, bioszenzoros(elektrokémiai) mérési technológiával működő vércukorszintmérő készülék.
4490 Ft
4490 Ft/db

Dcont NOVUM vércukorszintmérő készülék

A Dcont® NOVUM a legmodernebb, bioszenzoros (elektrokémiai) mérési technológiával működő vércukorszintmérő készülék.
8690 Ft
8690 Ft/db

I-Medical tesztcsík 50x (BS-102)

A tesztcsík kapilláris vérből nyert minta vércukorszintjének mérésére szolgál. A tesztcsíkok a testen kívüli mérésre (csak in vitro diagnosztikai felhasználás) szolgálnak. A tesztcsíkok kizárólag az I-Medical BG-208 vércukorszint ellenörző készülékkel használhatók.
2706 Ft
54 Ft/db

I-Medical vércukorszintmérő készülék (BG-208)

A készülék a vérben fellelhető vércukor mennyiségének, friss vérmintából történő mérésére szolgál. A vércukorszint ellenőrző rendszer cukorbetegek in vitro (szervezeten kívüli) tesztelésére ajánlott otthoni és klinikai környezetben, a kezelés hatékonyságának ellenőrzése céljából.
4990 Ft
4990 Ft/db

MÉRYkék 1000 vércukorszintmérő készülék

A MÉRYkék 1000 Vércukormérő a korszerű, Európában és az amerikai kontinensen a legnagyobb számban használt bioszenzoros technológiával működik. Ennek a technológiának (és az elektrokémia reakciónak) köszönhetően nagy pontossággal mér.
5690 Ft
5690 Ft/db
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.