Fontos időpontok rendelés leadásakor

Online patikánkba érkező megrendeléseket patikánk, a tatabányai Arany Kígyó Patika dolgozza fel, csomagolja be és adja át a GLS futárszolgálatnak szállítás céljából, az Ön által választott szállítási módnak megfelelően.

Fontos időpontok rendelés leadásakor

Megrendelések feldolgozása

Hétfőtől péntekig történik munkanapokon, reggel 8:00 órától folyamatosan, délután 15:00-ig, pénteken 12:00-ig. Hétfőtől csütörtökig az aznap 12:00-ig leadott megrendelések esetén áll módunkban átadni a teljesíthető megrendeléseket a futárszolgálatnak. A pénteken 12:00 után leadott megrendeléseknél csak hétfőn, reggel 8:00 után tudjuk elkezdeni azok feldolgozását, a hiányzó termékek megrendelését.

Fontos
Kínálatában található termékek megfelelő tárolása és minőségbiztosítása érdekében a pénteki napokon nem áll módunkban átadni csomagot logisztikai partnereink számára.Megrendelések teljesítése

A beérkező megrendeléseket 1-5 munkanap alatt
tudjuk teljesíteni (+ 1 munkanap szállítási idő).

A teljesíthető megrendeléseknél elsődleges szempont, hogy a megrendelésben található összes termék megfelelő mennyiségben rendelkezésre álljon patikánkban, átutalásos fizetési mód esetén a megrendelés értéke számlánkon jóváírásra kerüljön.
Amennyiben a megrendelésben található termékek közül, valamely termékből nem rendelkezünk megfelelő mennyiségű készlettel, úgy azt igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt beszerezni.

Megrendelésének státuszáról telefonon, munkanapokon 8:00 és 15:00 között tudunk felvilágosítást adni, e-mailben is kereshet minket.

Elérhetőségeink
Telefon: +36-34-311-537
E-mail: info@statimpatika.hu (vagy a megrendelő e-mailre válaszként írva)


Megrendelések kézbesítése és átvétele

A hiánytalanul összeállított (átutalásos fizetési mód esetén kifizetett) megrendeléseket megfelelően becsomagoljuk (hullámkarton dobozokba), az Ön által megadott szállítási címmel és az esetlegesen, a megrendelés leadásakor, a megjegyzésbe írt plusz információkkal ellátott csomagcímkével ellátjuk.

Munkanapokon, a futárszolgálatoknak átadott megrendelések visszaigazolása Vásárlóink felé folyamatosan történik. A visszaigazoló e-mailben Ön értesítést kap a szállítási- és számlázási címről, az Ön által választott fizetési- és szállítási módról, a teljesített termékek adatairól (név, mennyiség, ár, lejárati idő), megrendelésének értékéről és a csomagszámról, mellyel Ön nyomon követheti csomagját a GLS online felületén.

Otthonába vagy munkahelyére való szállítás esetén a futárszolgálatok a kézbesítést reggel 8:00-tól 18:00-ig végzik. Ön a rendelése leadásakor a megjegyzés rovatba megadhat támpontot, hogy a futárt előre láthatólag mikor tudja fogadni (pl. 14:00 és 17:00 között kézbesíthető), ezt minden esetben igyekeznek a futárszolgálatok figyelembe venni.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.