Szájápolás három lépésben

A rendszeres és helyes szájhigiénés gyakorlat segít megelőzni a fogszuvasodást és az ínybetegségek kialakulását. Ha szeretné, hogy fogai és ínye egészségesek legyenek, ápolja őket a következő 3 lépés betartásával:

Szájápolás három lépésben

1. lépés: fogmosás

Mosson fogat fogkefével és fogkrémmel lehetőség szerint minden étkezés után, de legalább naponta kétszer, két percig. A megfelelő fogmosás techinkája, mely biztonságos az ínynek és a fogaknak, a következő: tartsa a fogkefét 45°-os szögben, és mossa fogait az ínytől távolodva kis körkörös mozdulatokkal.

Használjon puha vagy közepes erősségű fogkefét. Mindig cserélje le ha a sörték elkoptak, de legalább 3 havonta váltson fogkefét.

2. lépés: fogselyem használata

Csak a fogselyem képes teljes mértékben elérni a fogközöket, még akkor is, ha a legjobb fogkefét vagy szájzuhanyt használjuk. A fogak nagyon szorosan helyezkednek el a szájüregben, azon a ponton, ahol összeérnek, ott vannak kitéve legjobban a fogszuvasodásnak. Ezért legalább naponta egyszer használjon fogselymet a fogközök tisztításához.

3. lépés: öblögetés szájvízzel

Öblögessen naponta legalább kétszer 30 másodpercig 20 ml jó minőségű antibakteriális szájvízzel. A szájvíz behatol a fogak közötti résekbe és az ínyszél alatti területekre, ahol a lepedék leggyakrabban felhalmozódik. Az antibakteriális szájvíz rendszeres használata csökkenti a szájüregben a káros baktériumok menyiségét és a lepedék kialakulását. Frissíti a leheletet.

Honlap: http://www.listerine-szajviz.hu

Termék:

Listerine Zero szájvíz 250ml 799 Ft
Listerine Freshburst szájvíz 250ml 799 Ft
Listerine Total Care szájvíz 250ml 1190 Ft
Listerine Stay White szájvíz 250ml 1149 Ft
Listerine Coolmint szájvíz 250ml 990 Ft
Listerine Total Care Enamel Guard szájvíz 250ml 799 Ft
Listerine Total Care Enamel Guard szájvíz 500ml 1299 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu