Vegye át megrendelését PostaPontokon

Online patikánkban leadott megrendeléseket csomagküldés formájában a háztól-házig kézbesítésen kívül bizonyos Postákon, MOL PostaPontokon, az MPL által üzemeltetett Csomagautomatából és COOP PostaPontokon is át tudja venni.

Magyarország közigazgatási területén belül a megrendelések
PostaPontokon és Csomagautomatából való átvételének díja


Vásárlási értékUtánvétÁtutalás
4.000Ft alatt990Ft990Ft
4.001-7.999Ft között690Ft690Ft
8.000Ft felett0Ft0Ft.


Fizetési módok:
- előre utalás: banki átutalással patikánk részére
- utánvét: Postákon, MOL- és COOP PostaPontokon készpénzben és bankkártyával

Csomagautomatáknál előre utalással vagy átvételkor kizárólag bankkártyás fizetéssel történhet, mely vásárlásnak minősül.
(Elfogadott bankkártyák automatánál: valamennyi chipes és mágnes csíkos VISA, Electron, Mastercard, Maestro bankkártya)


Fontos információk:

Megrendelés leadásakor, a megfelelő szállítási és fizetési mód kiválasztását követően, a szállítási címhez, a kiválasztott Posta / MOL PostaPont / Csomagautomata / COOP PostaPont címét kell megadni Postán maradó, MOL kúton maradó, Csomagautomatából vagy COOP postapontokon való átvétel kiválasztása esetén!

Megrendelésének átvételéről E-mailben és/vagy SMS-ben kap tájékoztatást, melyet az MPL küld az Ön részére.

Csomagautomatából 2 naptári napig veheti át megrendelését. Amennyiben ez idő alatt Ön nem veszi át megrendelését a Csomagautomatából, úgy az automatához legközelebbi Postán veheti át megrendelését 5 naptári napig az adott Posta nyitva tartási idejében.

A Csomagautomatákból csak bizonyos paraméterek betartása mellett biztosított az átvétel. Így ha megrendelése nem felel meg valamely paraméternek, úgy patikánk értesíteni fogja Önt, hogy válasszon mások átvételi vagy szállítási módot.

Csomagautomatával kapcsolatos kérdések és problémák esetén a nap 24 órájában rendelkezésre áll a Posta ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámon: 06-1-421-7282

A Posták, MOL- és COOP PostaPontok 5 naptári napig tárolják a csomagot , ezt követően visszairányítják patikánkba. Az 5 napos tárolási idő alatt megrendelését az adott átvételi hely nyitva tartási idejében bármikor átveheti.

Honlap: http://www.posta.hu
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.