Vegye át megrendelését PostaPontokon

Posták, MOL PostaPontok, MPL Csomagautomaták
és COOP PostaPontok

Online patikánkban leadott megrendeléseket csomagküldés formájában a háztól-házig kézbesítésen kívül bizonyos Postákon, MOL PostaPontokon, az MPL által üzemeltetett Csomagautomatából és COOP PostaPontokon is át tudja venni.

Magyarország közigazgatási területén belül a megrendelések
Posta Pontokon és Csomagautomatából való átvételének díja
8.000Ft kosár érték alatt 690Ft,
8.000Ft feletti vásárlás esetén díjmentes.


Fizetési módok:

- előre utalás: banki átutalással patikánk részére
- utánvét: Postákon, MOL- és COOP PostaPontokon készpénzben és bankkártyával

Csomagautomatáknál előre utalással vagy átvételkor kizárólag bankkártyás fizetéssel történhet, mely vásárlásnak minősül.
(elfogadott bankkártyák automatánál: valamennyi chipes és mágnes csíkos VISA, ELectron, Mastercard, Maestro vagy American Express bankkártya)


Fontos információk:

Megrendelés leadásakor a szállítási címhez, a kiválasztott Posta / MOL PostaPont / Csomagautomata / COOP PostaPont címét kell megadni Postán maradó, MOL kúton maradó, Csomagautomatából vagy COOP postapontokon való átvétel kiválasztása esetén!

Megrendelésének átvételéről E-mailben és/vagy SMS-ben kap tájékoztatást, melyet a Posta küld az Ön részére.

Csomagautomatából 2 naptári napig veheti át megrendelését. Amennyiben ez idő alatt Ön nem veszi át megrendelését a Csomagautomatából, úgy az automatához legközelebbi Postán veheti át megrendelését 5 naptári napig az adott Posta nyitva tartási idejében.

A Csomagautomatákból csak bizonyos paraméterek betartása mellett biztosított az átvétel. Így ha megrendelése nem felel meg valamely paraméternek, úgy patikánk értesíteni fogja Önt, hogy válasszon mások átvételi vagy szállítási módot.

Csomagautomatával kapcsolatos kérdések és problémák esetén a nap 24 órájában rendelkezésre áll a Posta ügyfélszolgálata a 06-1-421-7282-es telefonszámon

A Posták, MOL kutak és COOP postapontok 5 naptári napig tárolják a csomagot , ezt követően visszairányítják patikánkba. Az 5 napos tárolási idő alatt megrendelését a PostaPontok nyitva tartási idejében bármikor átveheti.

A PostaPontokra történő megrendelések kiszállításában partnerünk az MPL, a Magyar Posta Logisztikai üzletága.

Honlap: http://www.postapont.hu
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu