Kereső:

Centrum A-tól Z-ig Junior rágótabletta 30x

2880 Ft
96 Ft/db

18 vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény édesítőszerrel 4 -12 éves gyermekeknek.

- Táplálkozási hiány fedezése
A Centrum Junior A-tól Z-ig rágótabletta 18 vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, melyek hozzájárulnak az egészséges táplálkozáshoz és segítenek az erős szervezet megőrzésében.

- Immunitás
A jó immunrendszer gyerekkorban különösen fontos, ezért a Centrum Junior megfelelő összetevői hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez.

- Egészséges agyműködés és idegek
A megfelelő mentális funkcióknak kulcsszerepük van egész életünk során. A Centrum Juniorban található vitaminok és ásványi anyagok segítenek a szellemi és agyi funkciók egészséges működésében.

- Egészséges fogak és csontok
Fogainkat és csontjainkat számos ásványi anyag alkotja, melyek fejlődéséhez fontos a szerevet számára a megfelelő tápanyag bevitel. A Centrum Junior összetevői hozzájárulnak, hogy a gyermekek nap mint nap hozzájussanak ezekhez a fontos tápanyagokhoz.

Fogyasztási javaslat:
Ajánlott fogyasztási mennyiség 4-12 éves gyermekeknek: napi 1 tablettát összerágni. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget nem szabad túllépni. A készítmény alkalmazása kizárólag gyermekek számára javasolt.
Az egészséges életmód, valamint a kiegyensúlyozott, vegyes étrend fontos. Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet! A Centrum Junior A-tól Z-ig rágótabletta nem tartalmaz színezékeket és glutént. Aszpartámot tartalmaz, mely fenilalanin-forrás. Xilitet tartalmaz, ezért a szokásosnál nagyobb mennyiség szedése hasmenéses tüneteket okozhat.

Tárolás:
A vitaminok érzékenyek a fényre, a levegőre, a hőre és a nedvességre. Ezért a Centrum Junior A-tól Z-ig száraz helyen, szobahőmérsékleten, legfeljebb 25 °C-on tárolandó. Ne tartsa hűtőszekrényben vagy fürdőszobában. A dobozt használat után szorosan vissza kell zárni. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"