Megbízható megfázás és influenza elleni készítmények

A Wick márkáról

A Wick öröksége többről szól, mint csupán megfázás és influenza elleni gyógyszerek előállítása. Immár több mint 100 éve azon munkálkodunk, hogy a családok mindennapjai a lehető legkellemesebbek legyenek — még azokon a napokon is, amikor betegek.

Megbízható megfázás és influenza elleni készítmények
Megbízható megfázás és influenza elleni készítmények
Megbízható megfázás és influenza elleni készítmények

A Lunsford Richardson gyógyszerész által 1890-ben alapított Wick márka, jelenleg is a világ számos országában megvásárolható, így Európában és az Egyesült Államokban is. Több millió ember bizalmának köszönhetően a Wick a világ első számú, a legtöbb köhögés és megfázás elleni terméket eladó, vezető márkájává vált*. A Wick márka a Procter&Gamble és a Teva legújabb közös márkafejlesztése, amelyet négy év kutatás után fejlesztettek ki Magyarország és annak sajátos köhögéssel, megfázással és influenzával kapcsolatos igényei számára.

A klinikailag bevizsgált gyógyszerösszetevőket természetes összetevőkkel egyesítő Wick termékek hatékony, vény nélküli köhögés- és megfázáscsillapítók. A Wick az egyetlen olyan vény nélküli termékeket gyártó cég, amely teljes termékválasztékot kínál a köhögés és megfázás minden tünetére , így Önnek az élet egyetlen fontos pillanatát sem kell elmulasztania a megfázás miatt. A több formában, köztük forró italok, torokcukorkák és szirup formájában kapható Wick termékek gyors, hatékony megoldást kínálnak az egész család számára.

* Az Euromonitor Globális márkák részvényeiről szóló jelentése szerint.

Honlap: http://wick.hu.com

Termék:

GuaifenoMed Wick 200mg/15ml méz és gyömbér ízű szirup 180ml 1542 Ft
MedDex Wick 7,33mg méz ízű szopogató tabletta 12x 1496 Ft
Vaporub Wick kenőcs 50g 2048 Ft
TriActin Wick citrom ízű por belsőleges oldathoz 5x 1452 Ft
TriActin Wick citrom ízű por belsőleges oldathoz 10x 2164 Ft
SymptoMed Wick citrom ízű por belsőleges oldathoz 5x 1294 Ft
Sinex Wick Eukaliptusz 0,5mg/ml oldatos orrspray 15ml 1890 Ft
SymptoMed Wick citrom ízű por belsőleges oldathoz 10x 1799 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu