Megbízható megfázás és influenza elleni készítmények

A Wick márkáról

A Wick öröksége többről szól, mint csupán megfázás és influenza elleni gyógyszerek előállítása. Immár több mint 100 éve azon munkálkodunk, hogy a családok mindennapjai a lehető legkellemesebbek legyenek — még azokon a napokon is, amikor betegek.

Megbízható megfázás és influenza elleni készítmények
Megbízható megfázás és influenza elleni készítmények
Megbízható megfázás és influenza elleni készítmények

A Lunsford Richardson gyógyszerész által 1890-ben alapított Wick márka, jelenleg is a világ számos országában megvásárolható, így Európában és az Egyesült Államokban is. Több millió ember bizalmának köszönhetően a Wick a világ első számú, a legtöbb köhögés és megfázás elleni terméket eladó, vezető márkájává vált*. A Wick márka a Procter&Gamble és a Teva legújabb közös márkafejlesztése, amelyet négy év kutatás után fejlesztettek ki Magyarország és annak sajátos köhögéssel, megfázással és influenzával kapcsolatos igényei számára.

A klinikailag bevizsgált gyógyszerösszetevőket természetes összetevőkkel egyesítő Wick termékek hatékony, vény nélküli köhögés- és megfázáscsillapítók. A Wick az egyetlen olyan vény nélküli termékeket gyártó cég, amely teljes termékválasztékot kínál a köhögés és megfázás minden tünetére , így Önnek az élet egyetlen fontos pillanatát sem kell elmulasztania a megfázás miatt. A több formában, köztük forró italok, torokcukorkák és szirup formájában kapható Wick termékek gyors, hatékony megoldást kínálnak az egész család számára.

* Az Euromonitor Globális márkák részvényeiről szóló jelentése szerint.

Honlap: http://wick.hu.com

Termék:

Vaporub Wick kenőcs 50g 2048 Ft
TriActin Wick citrom ízű por belsőleges oldathoz 10x 2164 Ft
Sinex Wick Eukaliptusz 0,5mg/ml oldatos orrspray 15ml 1890 Ft
SymptoMed Wick citrom ízű por belsőleges oldathoz 10x 2064 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu