Ellen probiotikus tampon normál 12x

3699 Ft
308 Ft/db

Ellen probiotikus tampon - kettős hatású orvostechnikai eszköz - Lacto Naturel (LN) probiotikumot tartalmaz, amely olyan szabadalmaztatott laktobacillus törzsek keveréke, amelyek együttesen elősegítik az egészséges hüvelyflóra fenntartását.

Mi az ellen® probiotikus tampon?
Kettôs hatású orvostechnikai eszköz:

1. Az ellen® probiotikus tampon elôsegíti az egészséges hüvelyflóra helyreállítását és fenntartását,és megbízható, kényelmes védelmet nyújt a menstruáció idején.

2. Az ellen® probiotikus tampon Lacto Naturel® -t (LN®) tartalmaz, ami olyan speciális probiotikus tejsavtermelô baktériumtörzsek keveréke, amelyek együttesen segítik a hüvelyi mikroflóra fenntartását, védve a hüvely egészségét.
Az ellen® tampon rendszeres használata a menstruációk alkalmával az egészséges hüvelyflóra fenntartását és megerôsítését szolgálja.


Kiknek javasolt az ellen® tampon használata?

Az ellen® tampon használata azoknak javasolt, akiknél a hüvelyi baktériumflóra egyensúlya felborult, valamint azoknak, akik szeretnék ezt megelôzni.
Az ellen® tampon három méretben kapható:
ellen® Mini, ellen® Normal és ellen® Super.
A különbözô méretû tamponok nedvszívó képessége eltérô.

Egészséges hüvelyflóra
Egészséges nôknél a hüvelyi mikroflórát a Lactobacillus nemzetséghez tartozó tejsavtermelô baktériumok uralják. Ezek a jótékony baktériumok tejsavat termelnek, és természetes módon egyensúlyban tartják a hüvely pH-ját. Az egészséges hüvely pH értéke olyan alacsony (pH 3,8 – 4,2), hogy gátolja a legtöbb mikroorganizmus szaporodását.
A pH érték szabályozásán kívül a laktobacillusok számos más módon is védik a hüvelyi környezetet, ezáltal az egészséges hüvelyflóra egyben a szervezet elsô védelmi vonala is a húgyúti-ivarszervi fertôzésekkel szemben.

A hüvelyflóra egyensúlyának felborulása
Ha a hüvelyi mikroflóra természetes egyensúlya felborul, a húgyúti-ivarszervi fertôzések kialakulásának kockázata megnô. A hüvelyflóra egyensúlyát számos ismert tényezô veszélyeztetheti, pl. a védekezés nélküli szex, a tisztálkodószerek túlzott használata, a stressz, a szoros mûszálas ruházat vagy az antibiotikum-kezelés.
A leggyakoribb hüvelyi fertôzés a gyulladásos tünetekkel nem járó bakteriális megbetegedés (vaginózis) és a Candida okozta hüvelygyulladás (gombafertôzés). Ezek az állapotok sokféle hüvelyi tünetet okozhatnak, például viszketést, irritációt, kellemetlen szagot és fokozott hüvelyi folyást. Az ellen® tampon rendszeres használata segít visszaállítani a hüvelyi mikroflóra egyensúlyát.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.