Cégek és közületek számára

Online patikánk szolgáltatásait igénybe vehetik cégek és közületek is. Számukra alakítottunk ki bizonyos extra szolgáltatásokat és egyedi rendelés leadási lehetőséget, hogy megfelelően ki tudjuk elégíteni a cégek és intézmények igényeit. Ezen szolgáltatásainkat azon cégek és intézmények vehetik igénybe, akik rendelésenként legalább 100.000Ft értékeben szeretnének vásárolni a webáruházunkban.

Szolgáltatásaink melyeket cégek és intézmények vehetnek igénybe:

-Egyedi árajánlat készítése a felmerülő igények alapján

-Igény esetén nem a futárszolgálat, hanem patikánk alkalmazottjai szállítják ki megrendelt termékeket. Ez esetben kiszállítási időpont egyeztetése (adott munkanap és óra).

-Második rendeléstől követően akár 30 naptári napos fizetési határidő

-Díjmentes kiszállítás Magyarország területén belül

-Több telephely esetén a teljes megrendelés igény szerinti lebontása telephelyekre, időpontokra, termékekre és ezen igények alapján való kiszállítás (Egy helyre egy időpontban történő rendelés részlet értékének minimum 100.000Ft-ot meg kell haladnia).

-Egy termékből nagyobb mennyiség kiszolgálása (Megrendelőnek ez esetben nyilatkoznia kell, hogy hány fő részére rendeli a megrendelt mennyiséget, mivel egy termékből javasolt fogyasztás/használat mellett 3 hónapra elegendő mennyiséget szolgálhatunk csak ki).

Amennyiben igénybe venné online patikánk nyújtotta szolgáltatásokat, úgy kérjük, keressen minket e-mailben az info@statimpatika.hu címen.

Az alábbi adatokat és információkat kérjük megadni az e-mailben:
- Cég/közület neve, telephelye és elérhetősége (kapcsolattartó)
- Megrendelni kívánt termékek és megrendelni kívánt mennyiségük
- Szállítási határidő igénye

Bővebb információkért és a részletekkel kapcsolatban kereshet minket akár telefonon is a 34/311-537-es telefonszámon (munkanapokon 9:00-15:00-ig).

Köszönjük, hogy minket választott!

Statimpatika.hu

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.