A jobb emésztésért

A jobb emésztésért

Kellemetlen hascsikarás, órákon, napokon át tartó hasmenés? Ha már Ön is szenvedett gyors lefolyású nyári bélfertőzéstől, enyhébb ételmérgezéstől vagy egy vírusos hasmenéstől akkor tudja, hogy a jó hasfogó készítmény ilyenkor mindennél többet ér!

A jobb emésztésért

Cralex aktív szén
hasmenés ellen

Mivel a bélfertőzés tünetei akár egyik pillanatról a másikra, hétvégén vagy éjszaka közepén is megjelenhetnek, mindenképpen javasoljuk, hogy mindig tartson otthon aktív szén hatóanyagú Cralex® kapszulát.

Külföldre, netán távoli, egzotikus országokba utazik? Az ottani vízben található, a miénktől eltérő baktériumflóra a bélfertőzés kockázatát többszörösére növeli, így a Cralex® nem hiányozhat bőröndünkből, hátizsákunkból sem!

További információ a termékről: Cralex aktív szén


Bolus Laxans tabletta
Székrekedés kezelés

Azoknak, akik kínzó székrekedéstől szenvednek, könnyen enyhülést hozhat az Egis vény nélkül kapható székletlazító készítménye, a Bolus laxans.

Ne várjon, amíg a probléma magától megoldódik: vegyen be egy Bolus laxans tablettát, és várja türelemmel, amíg a hatóanyag a vastagbélbe érve kifejti jótékony hatását! (Ez a tabletta lenyelését követően mintegy hat óra elteltével kezdődhet meg…)

A székrekedés mértékétől függően a Bolus laxansból étkezés után 1-3 tablettát javasolt bevenni, de esténként, ha a helyzet úgy indokolja, akár 4 tablettát is lenyelhetünk.

Szerencsére a Bolus laxans mellékhatásai ritkák és többnyire átmenetiek, de erős hasi fájdalmak, görcsök esetén jobb azonnal orvoshoz fordulni...

További információ a termékről: Bolus Laxans tabletta


Bolus adstringens
Bélfertőtlenítés

A Bolus adstringens rendkívül hatékonyan enyhíti a bélbántalmak során fellépő tüneteket, fertőzéses bélmegbetegedések, mérgezések esetén.


A Bolus adstringens bélfertőtlenítő szer megnyugtatja a gyulladásban levő bélfalat, növényi eredetű hatóanyagai megkötik a bélbe kerülő mérgező anyagokat, ráadásul a mérgek felszívódásának megakadályozására védő bevonatot képeznek a bélfalon. Ne ijedjünk meg, ha a készítmény szedését követően székletünk a szokásosnál jóval sötétebb, fekete lesz, ez a változás a Bolus adstringens egyik fő hatóanyagának, a bizmutnak köszönhető.

További információk a termékről: Bolus adstringens

Bővebben vény nélkül kapható Egis termékekről: www.egisvenynelkul.hu

Termékek:

Hírek:

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu