Luna sósborszesz gélek és lábbalzsamok

˝Visszérre, reumára, mindenféle nyavalyára˝

...és valóban - a 7-féle összetételben kifejlesztett LUNA sósborszesz bedörzsölő hidrogélek, ill. emulgélek ˝mindennapi nyavalyáinkat˝ orvosolják.Összetételtől függően különböző mozgásszervi nehézségek, fájós-fáradt láb és sportsérülések esetén (izület-, hát-, váll-, nyakfájás, izomhúzódás, véraláfutás, stb.) a problémás testrész bedörzsölése ajánlott. Ágyhoz kötött betegek vérkeringésének lokális javítására is sikerrel alkalmazhatók, de szúnyog- vagy csaláncsípés esetén is kéznél a segítség.

Meghatározó alapanyaguk a régóta használt ˝patikaszer˝ - a sósborszesz, melynek jótékony hatását koncentrált gyógynövény-kivonatokból, illóolajokból álló ún. herbal-system támogatja. A legújabb kutatások naprakész ismeretére támaszkodva került kifejlesztésre. A hidrogélek azonnal felszívódnak, míg az emulgélek optimális ideig tartó masszírozást is lehetővé tesznek.

Tartósítószert, színező- és illatanyagot nem tartalaznak.
Használatuk nem jár egészségügyi kockázattal. Recept nélkül, kozmetikumként kaphatók.

Honlap: http://www.drkelen.hu

Termékek:

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"