Algoflex Forte filmtabletta 20x

Fogfájáscsillapítás

2017. augusztus 24. 
A fogfájás az egyik legkellemetlenebb fájdalomtípus, talán ezért rettegnek olyan sokan még a fogorvos puszta gondolatától is. A fogfájás konkrétan a fog és a fogat körülvevő területek fájdalmát jelenti. A probléma gyakran vezethető vissza fogszuvasodásra vagy fertőzésekre, és ezek előfordulását a rossz szájhigiénia, de öröklött tulajdonságok is okozhatják. Előfordulhat azonban olyan eset is, amikor fogfájást érzünk, de a problémát egészen máshol kell, hogy keressük, ugyanis a fájdalom „kisugárzik”.

Mik a házipatika alapvető termékei?

2016. május 31. 
Nincs olyan család, ahol olykor-olykor ne akadna kisebb vagy nagyobb sérülés. A gyerekek bicikliznek és játszanak, eleshetnek, megsérülhetnek. Az óvodában, iskolában bármikor könnyedén elkaphatják a különböző betegségeket, amelyek ágyba dönthetik őket.

A fájdalommentes napokért

2015. október 18. 
Sokak gyakori problémája a migrénes fejfájás, ami egyes esetekben akár több napon keresztül is húzódhat. Ez a rohamokban jelentkező fájdalom általában a fej egyik felén, ritkább esetben mind a két oldalon jelentkezik. Az előfordulása, a kiváltó okai és tünetei egyénenként eltérőek lehetnek, de az előfordulása szinte mindenkit érint.

Kora őszi veszélyek

2015. szeptember 22. 
A nyári meleg után csak lassan alkalmazkodunk a hidegebb időjáráshoz, ilyenkor gyakran nem figyelünk oda a meleg és réteges öltözékre. Azonban az őszi nedves, csapadékos időszak különösen kedvez a baktériumoknak, emiatt ilyenkor megnövekszik a meghűléses betegségek kockázata.

Migrén

2015. január 05. 
A migrén rohamokban jelentkezik, görcsös, lüktető és általában féloldali fejfájás. Nagyobb arányban fordul elő a nők körében, és leggyakrabban a 10-40 éves korosztály szenved tőle. Bizonyos tünetek már a fájdalom kialakulása előtt is jelentkezhetnek, mint például látászavar, vagy fény- és hangérzékenység. A már kialakult migrén rendkívül fájdalmas, órákig, vagy akár néhány napig is fenn állhat. Súlyos esetben a migrén megakadályozhatja a mindennapi feladatok mellett a munkavégzést is.

Fejfájás, melytől több millió ember szenved

2013. július 18. 
Magyarországon több mint egymillió ember szenved migréntől vagy egyéb visszatérő fejfájás által okozott panaszoktól, ezzel ez az egyik leggyakoribb fájdalomtípus. A fejfájás számtalan változatban előfordul, mindenki másképp éli meg fájdalmát, de egy mindegyikben közös: akárhogyan is fáj, nagyon meg tudja nehezíteni mindennapi teendőinket. Nehezebb koncentrálni, pihenni sem lehet, egy hétvégi programot is tönkretehet egy hosszantartó erősebb fejfájás. Ha valami fáj, az figyelmet kíván, nehéz másra koncentrálni, elvégezni a napi teendőket vagy pihenni a hétvégén.

Fejfájás – migrén

2012. január 06. 
Hazánkban több mint egymillió ember szenved migréntől vagy visszatérő fejfájásos panaszoktól. A fejfájásnak két típusát különböztethetjük meg, elsődleges fejfájás és tüneti fejfájás.

Útipatika nyaraláshoz

2011. június 20. 
A nyaralás alatt könnyen előfordulhat, hogy valamilyen okból kifolyólag szükségünk lesz valamilyen készítményre, esetleg gyógyszerre, és ha olyan helyen töltjük a szabadidőnket, ahol nem vagyunk járatosak igen nehéz hírtelen patikát találni, éppen ezért az utazási előkészületek részeként ne feledkezzünk meg úgynevezett „útipatika” összeállításáról sem, hiszen sosem lehet tudni, hogy éppen milyen gyógyszerre, készítményre lesz szükségünk a nyaralás folyamán.

Fájdalom és fájdalomcsillapítás

2011. május 23. 
Az emberek nap mint nap szembesülhetnek a fájdalom érzésével más – más okokból kifolyólag és általában ilyenkor a kitűzött cél, hogy minél előbb megszüntessük. A fájdalomnak számos formáját ismerhetjük, mint pl.: a fejfájás, menstruációs fájdalmak, fogfájás, izomfájdalom, zúzódás, rándulás, ill. kisebb sérülésekből kifolyólag.
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu