VITUP D3 2000NE D3-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő készítmény 60x

2990 Ft
50 Ft/db

Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és az egészséges izomfunkció fenntartásához.

VITUP® D3 2000 NE
D3-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő készítmény

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és hasznosulásához, a vér kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat és az egészséges izomfunkció fenntartásához. Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.

Hatóanyag 1 lágyzselatin kapszulában % NRV*
D3-vitamin 50.0 µg (2000 NE**) 1000
*NRV = Felnőttek számára ajánlott napi beviteli referencia érték
** NE = Nemzetközi Egység

Összetevők:
Finomított napraforgó olaj, tömegnövelő (zselatin), nedvesítőszer (glicerin), kolekalciferol, tisztított víz.

Adagolás:
Felnőttek 1 lágyzselatin kapszula naponta.

Figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget nem szabad túllépni. A termék gyermekek számára nem ajánlott. A termék fogyasztása magas vér- illetve vizelet-kalciumszint esetén, illetve kalciumtartalmú vesekövek esetén nem ajánlott. A készítmény fogyasztásánál figyelembe kell venni az egyéb készítmények D-vitamin tartalmát. Ne használja a termék bármely összetevőjével szembeni érzékenység esetén.Várandós és szoptatós édesanyák a termék fogyasztását megelőzően konzultáljanak kezelőorvosukkal.

Tárolás: Tárolja 25 °C alatt az eredeti csomagolásban, fénytől és nedvességtől védett helyen.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

Forgalmazza:
Galenika International Kft.
2040 Budaörs, Baross utca 165/3

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.