Phyteneo OrganiCa+ kapszula 60x

2699 Ft
45 Ft/db

Kiválóan felszívódó kalcium, D3-vitamin és egyéb 73 nyomelem és ásványi anyag természetes forrása, amely tanúsított tengeri korallból származik. Pozitív hatással van a csontok, a csonttömeg és a fogak minőségére.

Az OrganiCa + étrend-kiegészítő fontos ásványi anyagok, vitaminok és egyéb nyomelemek forrása, amelyek támogatják a csontok, a csonttömeg és a fogak minőségét, természetes, natív arányukban. A természetes kalcium ezen formája nagyon jól felszívódik az emberi szervezetben.

A kalcium és a D- vitamin segít csökkenteni a csontok ásványianyag-kiürülését posztmenopauzás nőknél. Az alacsony csontsűrűség kockázati tényező az oszteoporózisos csonttörésekben. A jótékony hatás legalább napi 1200 mg kalcium és 20 μg D-vitamin összes forrásból történő bevitelével jelentkezik. Ez a nyilatkozat kifejezetten az 50 év feletti nőknek szól.

A kalcium a D-vitaminhoz hasonlóan szükséges a gyermekek normál csontnövekedéséhez és fejlődéséhez. Ezenkívül a D-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Adagolás
Felnőtteknek napi 2-3 alkalommal 1 kapszula, 3 éves kortól 1 kapszula naponta egyszer

Figyelmeztetés
Étkezés közben kellő mennyiségű folyadékkal kell bevenni. A kapszula lenyelési nehézségei esetén a kapszula tartalmának kiöntésével, pl. kis mennyiségű joghurtba, gyümölcsfalatkákba stb., valamint lenyeléssel történő beadása lehetséges.
A termék nem helyettesíti a változatos étrendet.

Tárolás
Tartsa távol gyermekektől. 5-25°C hőmérsékleten tárolandó. Védje a közvetlen napfénytől.

Forgalmazza:
Phyteneo
Neofyt spol. s ro
Pražská 442, 281 67
Stříbrná Skalice, Csehország

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.