Dr. Wolz Darmflora Plus URO kapszula 40x

9990 Ft
250 Ft/db

A Darmflora Plus URO három speciálisan kiválasztott tejsavbaktérium törzset (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus), valamint biotint tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az egészséges nyálkahártyák fenntartásához és ezáltal a hólyag, a húgyúti és a hüvelyflóra egészségéhez.

Mi a mikroflóra?
Körülbelül 100 000 000 000 000 (= 100 billió) mikroorganizmus él a gyomor - bél traktusunkban. 400-500 különböző típusú baktérium létezik, de gombák és más egysejtű organizmusok is. Mindegyik alkotja a bélflórát. A bélflóra biztosítja a savas bél környezetet. Fontos, hogy a „jó” és a „rossz” baktériumok egyensúlyban legyenek, hogy a bélflóra támogassa a szervezetet - felelős feladat, elvégre testünk összes immunsejtjének akár 80 százaléka a belekben él. A nemi szerveket, például a női hüvelyet is természetes mikroorganizmusok kolonizálják.

Vegán. Gluténmentes, zselatint, laktózt, fruktózt és színezékeket nem tartalmaz.
Magnézium -sztearát, szilícium -dioxid és titán -dioxid nélkül.


Összetevők
Kapszula tartalma: kukoricakeményítő, élő tejsavbaktériumok (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus), B12 -vitamin, biotin.
Kapszulahéj: hidroxi -propil -metil -cellulóz (növényi cellulóz).

Hatóanyagok (2 kapszulában)
tejsavbaktériumok 80mg (5,3 milliárd)
biotin 25µg
B12 -vitamin 1,25µg

Ajánlott fogyasztás
1 kapszula naponta kétszer, étkezés közben folyadékkal.

Figyelmeztetések
A megadott napi fogyasztást nem szabad túllépni. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Az étrend -kiegészítők nem helyettesíthetik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Gyártja
Dr. Wolz
Németország

Forgalmazza:
International Health & Sports Kft.
1094 Budapest, Balázs Béla utca 30.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.