Colpo Cleaner Plusz intim zuhany

1999 Ft
1999 Ft/db

Az egészséges női hüvely önvédelme nap mint nap károsodhat, ilyenkor a lesben álló kórokozók nagyon gyorsan képesek ott elszaporodni. Lemarják a védőhámot ami aztán kiszivárog, kellemetlen hüvelyfolyást okozva. Ezen kívül a kórokozók (pl. HPV, gomba, trichomonas stb.) a megsértett sokrétegű védőhámon át bejutnak a szervezetbe is. Az áldatlan állapot elkerüléséhez mellékhatás nélküli eszközökre van Önnek szüksége.

Hányszor és hogyan használja?

Megelőzésre és tisztálkodásra (az önvédelmét károsító hatások számától függően) 1-2-3 naponta egyszer. Gyulladás utókezelésére naponta háromszor, két napon át, majd fokozatosan ritkábban három hétig.

Töltse a Colpo-Cleaner Plusz irrigátor tartályát tiszta, test-meleg vízzel a középső bordáig. A víz hőmérsékletét ellenőrizze úgy, hogy a tartályt az ajkához érinti. Tegyen bele egy darab Colpo-Cleaner Laktóz pezsgőtablettát. Hagyja feloldani a tablettát. Tegye rá a kezelőcsövet a tartályra, majd vezesse a hüvelyébe a kezelőcsövet. Nyomja össze a tartályt apró, pumpáló mozdulatokkal.

Összenyomás közben forgassa körbe is a tartályt. Ismételt összenyomással pumpálja ki az összes folyadékot. Az Intim Zuhany használata nem fájhat! Kádban, zuhanytálban, bidén, WC csészén, laza izmok mellett könnyen tudja használni.

Az oldatot mindig frissen készítse el! Szüzek is igénybe vehetik, ha a cső befér. Egy eszközt csak egy személy használjon!

Forgalmazza:
Dolhay Klinika Egészségügyi Kft.
1037 Budapest, Domoszló útja 18.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.