MÉRYkék 1000 vércukorszintmérő készülék

5690 Ft
5690 Ft/db

A MÉRYkék 1000 Vércukormérő a korszerű, Európában és az amerikai kontinensen a legnagyobb számban használt bioszenzoros technológiával működik. Ennek a technológiának (és az elektrokémia reakciónak) köszönhetően nagy pontossággal mér.

A MÉRYkék 1000 Vércukormérő készülék az összes Európai Uniós, Egyesült Államok beli és Kanadai, így többek között az MSZ EN ISO 15197:2015 szabvány előírásainak is megfelel. A méréshez a régebbi technológiától eltérően, lényegesen kisebb mennyiségű (0,5 µl) vérmintára van szükség. A reakcióideje rövid, a mérés max. 8 másodpercig tart. A mérés eredménye a nagyméretű kijelzőn olvasható le.

A MÉRYkék 1000 Vércukormérő memóriája 1000 mérés adatait (dátummal, időponttal, mérési móddal) képes tárolni. A mért adatokból kiszámolja az utolsó 7, 30 és 90 nap átlagát.

A MÉRYkék 1000 Vércukormérő készülék készletben vásárolható meg, amely MÉRY ujjszúrót, 10 db vérvételi lándzsát, 1 db elemet (a készülékben), felhasználói kézikönyvet, hordtáskát és jótállási jegyet (6 év garancia) tartalmaz.

Jellemzői
- Korszerű bioszenzoros technológia
- Igen kis mennyiségű vérminta (0,5 µl)
- Mérési idő max. 8 másodperc
- Széles mérési tartomány 1,1 és 36,1 mmol/l
- Plazmakalibrált értékek
- Hangjelzés (ki-, be- kapcsolás)
- Normál / Étkezés előtt, Étkezés után mérési módok
- 1000 mérés adatai tárolhatók a memóriában
- Átlagszámítás 7, 30, 90 napra
- Keton figyelmezetés
- 3 tetszőlegesen beállított időpontban jelezés
- Automatikus be- és kikapcsolás
- 1db AAA elem
- MÉRYkék tesztcsíkkal használható
- MSZ EN ISO 15197:2015 szabványnak megfelel

MÉRYkék 1000 Vércukormérő készülék társadalombiztosítási támogatással rendelhető gyógyászati segédeszköz.

Forgalmazza:
Di-Care Zrt.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.