SiderAL Fresenius Szukroszómiális Vas C-vitaminnal kapszula 30x

6490 Ft
216 Ft/db

A SiderAL® Fresenius étrend-kiegészítő szukroszómiális vasat (Sideral® r.m. Sucrosomial® Iron) és C-vitamint tartalmaz. Ajánlott vastartalom szempontjából elégtelen étrend (például nem kiegyensúlyozott diéta, vegetáriánus táplálkozás) miatt kialakuló hiány, vagy megnövekedett vas szükséglet (aktív korban lévő nők, terhesség, szoptatás, erős menstruáció) esetén. A SiderAL Fresenius szukroszómiális (Sucrosomial®) technológiával bevont vasat tartalmaz, amely így sértetlenül jut át a gyomron, és közvetlenül a bélben szívódik fel, elkerülve ezáltal a gyomorpanaszokat.

Összetevők
Sideral® r.m.- Szukroszómiális (Sucrosomial®) vas (vas-pirofoszfát, előzselatinizált rizskeményítő, zsírsavak szacharóz-észterei, napraforgó lecitin glükózszirup hordozón, tejfehérjék*, trikalcium-foszfát), étkezési zselatin, térfogatnövelő anyag: mikrokristályos cellulóz, C-vitamin (L-aszkorbinsav); csomósodásgátló szerek: hidroxi-propil-metil-cellulóz, növényi magnézium-sztearát, szilícium-dioxid; színezékek: vörös vas-oxid, titán-dioxid. Gluténmentes.

Ajánlott napi mennyiség
1 kapszula naponta, vagy az orvos előírásának megfelelően. Bármely napszakban bevehető.

Figyelmeztetés
Szobahőmérsékleten tárolandó (legfeljebb 30 °C-on); Ne tegye ki közvetlen hőnek és közvetlen napfénynek, kerülje a vízzel való érintkezést. A lejárati idő a bontatlan csomagolású és megfelelően tárolt termékre vonatkozik. A termék kisgyermekektől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Főbb összetevők 1 kapszulában NRVs%
Vas 30 mg 214.3%
Aszkorbin sav (Vit. C) 70 mg 87,5%
NRVs: napi táplálkozási beviteli referencia érték, felnőttek esetében

Tápérték: 1 kapszulában (0,595 g)
Szénhidrátok 0,171 g
Fehérjék 0,095 g
Zsírok 0,028 g
Energia (kcal) 1,6 kcal
Energia (kJ) 6,7 Kj

A terméket cöliákiás betegek is alkalmazhatják.

A SiderAL® Fresenius egy vas-pirofoszfát tartalmú készítmény, amelyet
szukroszómiális membrán belsejébe zártak, ezért rendkívül jól hasznosítható. A Sucrosomial® technológia lehetővé teszi a száj és az emésztőrendszer nyálkahártyájának védelmét a vas oxidáló hatásával szemben, megelőzve ezáltal a fémes ízérzet és a gyomorpanaszok kialakulását, valamint a nyálkahártyák és a széklet elszíneződését.

Valójában a SiderAL® Fresenius vastartalma egyáltalán nem kerül érintkezésbe a a test nyálkahártyáival; ezért magas fokú a gyomor-bélrendszeri tolerálhatósága, csökkentve a gyomor-bélrendszeri irritáció kockázatát.

Forgalmazza: Fresenius Kabi Hungary Kft. 1025 Budapest, Szépvölgyi út 6.
Tel.: +36 1 336 2900, Fax: +36 1 336 2901 www.fresenius-kabi.hu

A Sucrosomial® Iron bejegyzett védjegy.
A Sucrosome® bejegyzett védjegy.
A Sideral® bejegyzett védjegy.
A Sideral® r.m. szabadalmaztatott, a Sucrosomial® Iron tartalmon alapuló összetétel.

Gyártja a Pharmanutra S.p.A. (Via delle Lenze, 216/b Pisa, Olaszország) számára
a Procemsa, a gyártóhely a gyártási számban jelezve:
M: Via Mentana, 10 Nichelino (TO) - Olaszország
V: Via Vernea, 129 Nichelino (TO) – Olaszország

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.