BioCo C-vitamin 500mg Junior italpor 60+15x

2999 Ft
40 Ft/db

Természetes aromával ízesített citrom ízű instant italpor készítmény, mely adagonként 500mg C-vitamint tartalmaz. 3 év feletti gyermekek számára.

- citrom ízű, kizárólag természetes aromával ízesített, melyből
- vízben oldva cukormentes ital készíthető,
- adagonként 500 mg C-vitaminnal.

A készítmény az év bármely időszakában, többféle módon fogyasztható:
- télen keverheti langyos (de nem forró) teába,
- gyümölcslébe,
- melegebb időszakban javasoljuk vízben feloldani.

Fogyasztását abban az esetben ajánljuk, ha a szilárd készítmények (pl. rágótabletták) helyett ital formájában szeretnék biztosítani gyermekük szervezetének C-vitamin ellátottságát.

Adagolás:
3 év feletti gyermekek számára napi 1 adag italpor fogyasztása javasolt.

Hatóanyagok 1 adagban (1,4 g italporban) NRV%*
C-vitamin 500 mg 625%
*NRV% Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében)

Alkalmazási javaslat:
Oldjon fel 1 adag italport 2 dl vízben, gyümölcslében, vagy langyos teában! 1 adag italpor egy csapott adagolókanálnak felel meg, az adagolókanál nagyobbik, 2,5 ml jelzésű végével mérve. A C-vitamin érzékeny a magas hőmérsékletre, ezért ne tegye az italport forró teába! Feloldás után rövid időn belül fogyasszuk el!

Összetevők:
maltodextrin; L-aszkorbinsav; étkezési sav (citromsav); citrom ízű természetes aroma; édesítőszer (szukralóz)

OGYÉI notifikációs szám: 22975/2019

Tárolás: Az italpor érzékeny a páratartalomra, ezért minden használat után gondosan zárja vissza a termék kupakját! Első felbontás után javasolt 2 hónapon belül elfogyasztani! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, szobahőmérsékleten (15-25 °C között)!

Figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! A „BioCo” bejegyzett cégnevet, és nem ökológiai tanúsítást jelent!

A BioCo Magyarország Kft. ISO 22000 szabvány és Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelvek szerint tanúsított élelmiszer-biztonsági rendszert működtet.

Gyártja és forgalmazza:
BioCo Magyarország Kft.,
3021 Lőrinci, Árpád u. 92-100.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.