bioheal D3-vitamin 3000NE filmtabletta 70x

2499 Ft
36 Ft/db

A D-vitamin nélkülözhetetlen a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, az egészséges csontozat fenntartásához, valamint az immunrendszer normál működéséhez. Ezért termékünk magas, zsírban oldott D3-vitamin tartalommal rendelkezik.

A D-vitamin a szervezetben UV-B sugárzás hatására képződik a bőrben. Viszont a téli hónapokban meglehetősen keveset ér minket a napsugárzás, és csak bizonyos élelmiszereink tartalmaznak D-vitamint. Ezért különösen fontos odafigyelnünk a megfelelő D-vitamin utánpótlásra.

A Bioheal D3-vitamin (3000 NE) kimagasló D3-vitamin tartalommal rendelkezik, ezáltal hozzájárul a kalcium és a foszfor normál hasznosulásához, az egészséges csontozat fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. Termékünkben az aktív hatóanyag oldott formában található, így könnyítve a felszívódást, hasznosulást.

Összetevők:
szója olaj, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), D3-vitamin (kolekalciferol).

Hatóanyag mennyiség filmtablettánként
Ajánlott napi bevitel %-a felnőtteknek (NRV%*)
D3-vitamin 75µg (3000NE) 1500%
*NRV: ajánlott napi beviteli referencia érték %-a felnőtteknek

Forgalmazza:
EuroTrade Pharma Kft.

Forrás: bioheal.hu

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.