Phyteneo NeoRhin orrspray 30ml

1399 Ft
Eredeti ár: 1574 Ft
47 Ft/ml

Az orrspray rhinitis és orrdugulás kezelésére, az orrnyálkahártya tisztítására és hidratálására szolgál. A természetes anyagokkal ellátott termék gyorsan enyhíti az orrot, hidratálja és regenerálja nyálkahártyáját. Hosszú távon használható anélkül, hogy függőséget okozna és csökkentené hatékonyságát.

Természetes hatóanyag:
A csillagánizs illóolajok vírusellenes és antibakteriális hatásúak. Az eukaliptusz illóolajok gyulladáscsökkentő hatásúak. A tengeri só, mivel egy másik természetes anyag segíti az ozmózis fő működését az orrnyálkahártya duzzanatának csökkentésében.

A termék fő hatóanyagai a tengeri só, az eukaliptusz és a csillagánizs illóolajainak hipertóniás oldata (az illóolajok kiválasztott összetétele és mennyisége nem ég, ha felhasználják őket) és a panthenol. A hipertóniás sóoldat az orrnyálkahártya duzzanata ellen hat. Az elektrolitok különféle koncentrációja miatt úgynevezett ozmotikus gradiens jön létre az adott orrspray és a nyálkahártya között. Az orrnyálkahártya vize koncentráltabb sóoldattá alakul át az orrjáratban, majd a beteg kifújhatja az orrát. Az ozmotikus hatás mellett fontos a tengerből származó különféle ásványi anyagok keverékének jelenléte is, amelyek kedvezően hatnak az orrnyálkahártyára. A panthenol regenerálja az orrnyálkahártyát.

Hatóanyag 1 g-ban
tengeri só 0,001g
eukaliptusz olaj 0,0019g
csillagánizsolaj 0,0002g

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.