Starazolin Hydrobalance PPH szemcsepp 2x5ml

1799 Ft
180 Ft/ml

A Starazolin HydroBalance szemcsepp hatékony és tartós nedvesítő hatást biztosít. Gyorsan enyhíti a szemszárazságot, irritációt, a megerőltetett szem tüneteit és szemhéjak alatti homokszemhez hasonló érzést.

A Starazolin HydroBalance különösen az alábbi helyzetekben ajánlott:
- Irritáló környezeti hatásoknak, pl. pornak, füstnek vagy ultraibolya sugárzásnak, hőnek (központi fűtés, szauna) légkondicionálónak, szélnek, kozmetikumoknak, klórozott víznek kitett szemre
- Csökkent pislogás-szám esetében, amit TV nézés, olvasás okozhat, illetve előfordul azoknál az embereknél, akik tartós látáskoncentrációra kényszerülnek, pl. monitor előtt dolgoznak vagy járművet vezetnek stb.
- Elégtelen könnytermelésben, vagy amikor a könny összetétele megváltozik, pl. száraz szem szindrómában, valamint 40 év feletti életkorban
- Kontaktlencsét viselőknél

A Starazolin HydroBalance szemcsepp bármilyen típusú kontaktlencsével alkalmazható.

Steril – aszeptikus körülmények között készült.

Alkalmazási utasítások:
A készítményt a felhasználó saját magának cseppentheti be. Kizárólag külsőleges alkalmazásra.
A készítmény alkalmazása előtt mosson kezet.
A Starazolin HydroBalance szemcseppet a kötőhártya-zsákba kell becseppenteni.

A szokásos adag naponta 3-5-ször 1 vagy 2 csepp. Ne érintse meg a cseppentő hegyét, mivel ezzel a tartály tartalmának szennyeződését okozhatja.

Ha a tünetek a szemcsepp alkalmazása során továbbra is fennállnak vagy súlyosbodnak, az irritáló idegentest eltávolítása után hagyja abba a készítmény alkalmazását és forduljon szemész szakorvoshoz.

Forgalmazó:
Puckpharma Kft.
1052 Budapest, Vitkovics Mihály utca 3-5.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.