Magne B6 Express por tasakban édesítőszerrel 10x

2216 Ft
222 Ft/db

A kellemes citromízű Magne B6 Express étrend-kiegészítő por tasakban édesítőszerrel segíthet napi 1 db tasak vízben való feloldásával és bevételével. A termék formátumának és bevételének köszönhetően hamarabb jut el a felszívódás helyére.

A Magne B6 Express-ben lévő kiválóan felszívódó természetes magnéziumsó és a B6-VITAMIN segítséget nyújthat a fáradtság és kifáradás esetén is

A magnézium az emberi szervezet számára alapvető fontosságú ásványi anyag, mely hozzájárul a normál pszichológiai funkció
és az idegrendszer megfelelő működéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul a normál izomműködéshez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

A B6-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, illetve a kiegyensúlyozott lelkiállapot fenntartásához, valamint segíthet a fáradtság és kifáradás csökkentésében.

Kiknek ajánljuk?
- Akik csökkenteni szeretnék fáradtságérzetüket.
- Akiknek fontos a kényelmes adagolás (napi 1 tasak) a rohanó hétköznapokban.
- Akik a kiegyensúlyozott lelkiállapot fenntartására törekednek.
- Akiknek fontos az étrendjükben szereplő, izmok- és az idegrendszer normál működését támogató magnézium.
- Akiknek fontos az étrendjük kiegészítése gluténmentesen!
- A készítmény felnőtteknek ajánlott.

Magnézium:
Az emberi szervezet számára alapvető fontosságú ásványi anyag, mely hozzájárul a kiegyensúlyozott lelkiállapot (normál pszichológiai funkció) fenntartásához és az idegrendszer megfelelő működéséhez. A magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul a normál izomműködéshez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

B6-vitamin: részt vesz a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. Hozzájárul a kiegyensúlyozott lelkiállapot (normál pszichológiai funkció) fenntartásához, valamint segíthet a fáradtság és kifáradás csökkentésében.
Összetevők: magnézium-L-pidolát, maltodextrin, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), magnézium-oxid, aromák, édesítőszer (szukralóz), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), édesítőszer (aceszulfám-K), piridoxin-hidroklorid (B6‑vitamin).

Hatóanyag Mennyiség az ajánlott napi adagban (1 tasak) NRV % *
Magnézium 300mg 80
B6-vitamin 2,8mg 200
* NRV = felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték.

Gluténmentes.
A készítmény felnőtteknek ajánlott.

Ajánlott adagolás:
Napi egy tasak felnőtteknek. A tasak tartalmát oldja fel egy pohár vízben (150 ml).

Figyelmeztetés
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére allergiás vagy érzékeny! A készítmény egyik összetevője, a magnézium-oxid túlzott mennyiségű fogyasztása esetén hashajtó hatású lehet.

Várandosság és szoptatás esetén ez a készítmény csak az orvossal történő konzultáció után alkalmazható.

Gyermekektől elzárva tartandó!

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó.

Minőségét megőrzi a dobozon valamint a címkén feltüntetett idő hónapjának végéig (minőségét megőrzi: hónap, év).
A lejárati idő az ép csomagolású, megfelelően tárolt termékre vonatkozik.
A minőség-megőrzési idő lejárta után fogyasztása nem javasolt.

Forgalmazza:
SANOFI-AVENTIS Zrt.
Budapest, Tó utca 1-5, Magyarország

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.