Megrendelés leadásával és azok teljesítésével
kapcsolatos információkFONTOS
Amennyiben Önnek sürgős gyógyszereinek beszerzése egészségének megőrzése vagy éppen fennálló betegsége céljából, ez esetben
NE online patikánkba adja le rendelését, hanem keresse fel az Önhöz legközelebbi gyógyszertárat!Megrendelések fogadása


Online patikánk ismét 0-24 órában rendelkezésre áll Vásárlóink előtt, sajnos azonban telefonon továbbra sem áll módunkban megrendelést fogadni!
A változtatás jogát fenntartjuk!


Szállítási díjaink
Módosítva 2020.04.10.-től

Vásárlási értékUtánvétElőre utalás
4.000Ft alatt990Ft990Ft
4.001-7.999Ft között690Ft690Ft
8.000Ft felett0Ft0Ft.Szállítási információk


A megrendelések, hogy Önnek minél kevesebb alkalommal kelljen elhagynia otthonát vagy munkahelyét, a veszélyhelyzet visszavonásáig kérjük, GLS vagy MPL csomagküldéssel kérje, de ismét elérhető a PostaPont-i átvétel.


A GLS-sel érvényes szerződésünket kiegészítettük az újonnan általuk bevezetett
„Érintés nélküli kézbesítés” (Contactless delivery) szolgáltatásukkal, így már minden újonnan leadott megrendelés ezt a szolgáltatást alapértelmezetten tartalmazni fogja GLS csomagküldés esetén.

Ez a megoldás csak a szkennerrel történő fizikai érintkezésre vonatkozik, tehát sem a készpénzes, sem a bankkártyás fizetést nem érinti.


Kínálatunk


Kérjük, rendelését szükségleteihez mérten állítsa össze, továbbra sem áll módunkban „kereskedelmi” mennyiség kiszolgálása egyik készítményből sem.

A kínálatunkban megtalálható termékek státusza minden esetben: patikánk rendelkezik készlettel vagy a nagykereskedőktől rendelhető, jelenleg nem hiánycikk. Ez csak tájékoztató információ, nem biztos, hogy egy adott termékre a megrendelést teljesíteni tudjuk, ilyen esetben e-mailben tájékoztatjuk a Megrendelőt.

Azon termékek melyeket korábban megvásárolt/látott online patikánk kínálatában, de jelenleg mégsem találja, azokat valószínűleg átmeneti készlethiány érinti. Igyekszünk ezeket mihamarabb orvosolni, ezt követően pedig kínálatunkat bővíteni velük.

Igyekszünk a megszokottakhoz mérten teljesíteni mindenki számára megrendelését, de sajnos a gyógyszertárakat és azok ellátóit érintő rendkívül megnövekedett igények miatt a megrendelések teljesítése során késedelem előfordulhat.

ÁSZF-ben rögzített teljesítési idő: 1-5 munkanap + szállítási idő
Amennyiben nem tudjuk teljesíteni megrendelését az ÁSZF-ben meghatározottak szerint arról e-mailben tájékoztatjuk.


Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy végleges megrendelését adja le.

A rendelés leadása és teljesítése közötti időszakban módosításra lehetősége van, de valószínűleg a módosítás a megrendelés teljesítésének idejét jelentősen növelheti.

Megrendelések módosítását továbbra is kizárólag e-mailben lehet jelezni a megrendelést visszaigazoló e-mailre válaszolva, vagy az info@kertvarosipatika.hu címünkre a megrendelés azonosítószámával együtt (20200.... kezdetű kód, melyet a megrendelést visszaigazoló e-mail tartalmaz.). Telefonon továbbra sem áll módunkban a megrendelésekre irányuló módosítások fogadása.

Több rendelést is adhat le, de a megnövekedett forgalom miatt azok összevonására sajnos jelenleg nincs lehetőségünk, ezért megrendelésenként érvényesíti rendszerünk/patikánk a szállítási díjakat és sávokat az ÁSZF-ben foglaltak alapján.

Megértésüket köszönjük!


E-recept


A veszélyhelyzetben is hatályos egészségügyi törvények értelmében továbbra sem lehet csomagküldés formájában vényköteles gyógyszereket kiszolgálni, ezekre érkező kéréseket nem tudjuk teljesíteni.Csomagátvételi ˝etikett˝


Kérjük, a csomag átvételekor lehetőség szerint húzzon gumikesztyűt. Amennyiben Önnek erre nincs lehetősége, úgy kérjük, a csomag átvétele előtt és azt követően ügyeljen a megfelelő kézmosásra, kézhigiéniára.

Lehetőségéhez mérten kérjük, átvételkor bankkártyával fizessen, vagy rendelés leadásakor válassza az „előre átutalás” fizetési módot, hogy kerülje a készpénzcserét a futárszolgálat munkatársával.

Ezen „etikett” javaslatok segítik Önt és a futárszolgálatok munkatársait egészségük megőrzésében, a vírus terjedésének lassításában/megakadályozásában.


Jó egészséget kívánunk!


Egyéb kérdések esetén az ÁSZF-ben és Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak hatályosak!

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"