Biomed Körömvirág krém FORTE Dupla 60+60g

1649 Ft
13742 Ft/kg

Nehezen gyógyuló zárt felületi sebek, hámsérülések, gyulladásos bőrbetegségek időszakában ajánlott, bőrápolási céllal. A krém stimulálja a bőr természetes immunitását, nyugtatja, védi az érzékeny, irritált, sérült bőrt. Túlzott napozás, szoláriumozás után különösen ajánlott.

Hatóanyagai: körömvirág és kamilla kombinált kivonata, echinacea (bíbor kasvirág) kivonat, orvosi zsálya illóolaj, muskotályzsálya illóolaj, grapefruit illóolaj, A- és E-vitamin. Összesen 11,5% gyógynövény-kivonat tartalom. A hatóanyagok hámosodást elősegítő és gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.