Ocutein Allergo szemcsepp 15ml

1899 Ft
127 Ft/ml

Segít az allergiás, szénanáthás tünetek enyhítésében. Nyugtató hatással van az égő, viszkető szemre. Kontaktlencsét viselők is alkalmazhatják.

Ocutein Allegro szemcsepp

Steril, hidratáló, síkosító és nedvesítő szemészeti oldat folyékony olasz szalmagyopár kivonattal.

Javallatok
Segít az allergiás, szénanáthás tünetek enyhítésében, a szem megnyugtatásában, és a szem viszkető, égő érzésének megszüntetésében. Kontaktlencsével is alkalmazható.

Alkalmazás
Csepegtessen a szemébe egy pár cseppet 2-3 alkalommal naponta, vagy szükség szerint. Kontaktlencse viselésekor, csepegtessen 2-3 cseppet a kontaktlencse behelyezése előtt vagy után.

Összetevők
Olasz szalmagyopár (Helichrysum) kivonat, etilén-diamin-tetra-acetát (EDTA), izotóniás puffer oldat pH 7,2. A termék nem tartalmaz Tiomerzált, Benzalkónium-klóridot.

Ellenjavallat
Nem ismert. Ne alkalmazza a termék bármely összetevőjére való túlérzékenység esetén.

Figyelmeztetések
Irritáció esetén hagyja abba a termék használatát és forduljon szemész szakorvoshoz. Ne használja, ha allergiás a termék bármely összetevőjére. A cseppentőt soha ne érintse semmilyen felülethez, beleértve a szemét és a kezét is. Tartsa távol a hőtől, tárolja száraz helyen 5 és 35oC közötti helyen. Gyermekektől tartsa távol. Tilos lenyelni. Ne használja lejárati idő után. Az első felnyitást követően 90 napon belül használja fel az oldatot. A termék az első felnyitásig steril. Minden használat után a flakont szorosan zárja vissza.

Gyártó:
Omisan Farmaceutici Srl,
Via Galileo Galilei, 00012,
Guidonia Montecelio (Roma), Italy

Forgalmazó:
Simply You Hungary Kft.
1174 Budapest
Munkás utca 4. 2/11.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.