Sinol-M orrspray fejfájás és migrén ellen 10ml

2651 Ft
265 Ft/ml

Újra felszabadultan, egy pillanat alatt! A Sinol M orrspray természetes hatóanyagainak köszönhetően rövid idő alatt kiszabadítja a migrén, a kínzó fejfájás fogságából!

Az orrspray első használatakor néhányszor a levegőbe szükséges spriccelni. Az orrspray használatakor a beteg fejét kissé döntse előre, az adagolófejet helyezze az egyik orrlyukba, másik kezével az ellentétes orrlyukat szorítsa le, majd mély lélegzetvétellel egyidejűleg pumpálja a Sinol M-et az orrüregbe. Végezze ugyanezt el a másik orrlyuknál is. Az orrspray használata után kerülje az orr fújását és ne tüsszentsen. Használat előtt felrázandó!

Alkalmazás:
12x naponta fejfájás, migrén vagy egyéb fájdalom esetén. A legtöbb fejfájást a véredények összehúzódása vagy a szemkörüli kisizmok összehúzódása okozza a homlokon keresztül.

- A Sinol M a továbbiakban gyorsan ellazítja az arcon, szemhéjkörül lévő kisizmokat,
- tágítja a véredényeket, így azonnal csökkenti a fejfájást már a fájdalom kezdetén.
- 2-12 perc alatt enyhülést eredményez –
- Ha a fájdalom nem szűnne meg 2-12 perc alatt, akkor 1x-2x az orrspray használatát meg kell ismételni.
- Csökkenti a sensoros idegvégződések érzékenységét.
- Hatását elősegíti, ha alkalmazásakor fejünket hátra hajtjuk.

Összetétele:
capsicum 4x,Aloe vera extr., Eucalyptus olaj, Rosemary extract.,C vitamin.

Az orrspray szobahőmérsékleten tárolandó. Mellékhatás nem ismeretes.

Figyelmeztetés
A Sinol orrspray Capsaicint tartalmaz. – Gyermekek elől elzárva tartandó.
Ez a paprikából származó természetes alapanyag a nyálkahártyára jutva rövid ideig (kb. 2-5 másodpercig) tartó égő, bizsergő érzést okozhat. Többszöri használat után ez az érzés enyhül.
Terhesség és szoptatás estén kérdezze meg kezelőorvosát. Ügyelni kell arra, hogy az oldat szembe ne kerüljön. Ha véletlenül az oldat a szembe kerül, bő vízzel ki kell öblíteni. Nem ajánlott 12 éven aluli gyermekeknek.

Capsaicin tartalmú termék fejfájás esetén: Migrén cluster fejfájás, arcüregi érzékenység, pre-menstruációs és menstruációs fejfájás, valamint tenziós fejfájás esetén Nem addiktív. Mellékhatás nem ismeretes.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"