Gramaderm oldat és hidrogél 100ml + 60mg

6842 Ft
6842 Ft/db

GramaDerm készítmény fő összetevője a klórsav, és nátrium-hipoklorit. Ezek az összetevők, melyek a készítményben kis mennyiségben találhatóak, természetes úton keletkeznek a szervezetünkben, mint az immunrendszer veleszületett védelme. Microcyn technológiát évek óta alkalmazzák a különböző akut és krónikus sebek kezelésére, és bizonyítást nyert, hogy a gyógyulási folyamat alatt igen hatékony, ráadásul nem kívánatos mellékhatások nélkül.

Előnyök:
- megelőző gyulladáscsökkentő-, és antimikrobiális tulajdonságok,
- kapilláris perfúzió által javítja a vaszkularitást,
- kímélő a környezettel szemben, mert használata során nem keletkezik hulladék,
- biztonságosan használható a száj, orr és szem környékén is,
- semleges pH-érték,
- nem irritáló hatású,
- nem toxikus.

12 és 24 életkor közötti fiatalok 85%-a szenved az aknés tünetekkel, bár leggyakrabban a serdülőkorban fordul elő ez a bőrprobléma. 25 és 34 év közötti felnőttek 8%-nál fordul elő. Az emberek többségénél nem jelent általában komolyabb gondot, de számos esetben negatívan befolyásolhatja az élet minőségét.

Acne vulgaris általában nem jelent súlyos egészségügyi problémát. Azonban súlyosan befolyásolhatja a páciens életét, mivel az arcon, nyakon, vállakon, háton vagy mellkason megjelenő akné, illetve a keletkező hegek negatív hatással lehetnek a páciens társadalmi életére és önbizalmára.

Forgalmazza:
Ergo-Prevent Kft.
7773 Villány, Baross G. utca 23.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"