Novo C Immun Liquid liposzómális C-vitamin 136ml

4802 Ft
35 Ft/ml

A Novo C immunź C-vitamin tartalma kiválóan hasznosul, és a szervezet magas C-vitamin szintet biztosít. Megnövelt hatóanyag-tartalma révén kifejezetten ajánlott a megnövekedett C-vitamin igénnyel járó állapotokban.

A C-vitamint a szervezet csak korlátozottan tudja elraktározni, a bevételt követően a felszívódni nem képes többlet néhány órán belül távozni kényszerül a vizelettel. A kutatások azt mutatják, hogy egy 200 mg-os tablettával a vér C-vitamin szintje csaknem teljesen telítődik, sőt már ekkora mennyiség bevétele esetén is észlelhető a vizeletben fel nem szívódott C-vitamin. Ráadásul minél nagyobb C-vitamin dózishoz jut a szervezet egyszerre, annál kisebb mennyiséget képes hasznosítani belőle. 1000mg hagyományos C-vitaminnál akár a C-vitamin 80%-a kiürül anélkül, hogy a szervezet hasznosítani tudná.

A Novo C immun® a C-vitamint liposzómális formában tartalmazza. Az innovatív technológiának köszönhetően a készítményben a C-vitamint olyan természetes foszfolipid réteg veszi körül, mely sejtmembránjainkat is alkotja. Ez a foszfolipid réteg védőburkot nyújt a C-vitamin számára az emésztési folyamat során, és lehetővé teszi, hogy a C-vitamin könnyebben bejusson a sejtekbe. A Novo C immun® C-vitamin tartalma kiválóan hasznosul, és a szervezet magas C-vitamin szintet biztosít. Megnövelt hatóanyag-tartalma révén kifejezetten ajánlott a megnövekedett C-vitamin igénnyel járó állapotokban.

Természetes napraforgó lecitinnel készült, így szójára érzékenyek is fogyaszthatják. Nem tartalmaz semmilyen felesleges adalékot: mesterséges színezéket és aromát, tartósítószert vagy génmódosított összetevőket.

Az ajánlott adagolás felnőtteknek:
Naponta 1-2 alkalommal 4,5ml (1000 mg C-vitamin) a mellékelt adagolóval kimérve, a nap bármely szakában elfogyasztva. A 136ml-es kiszerelés a javasolt adagolás mellett 15-30 napra elegendő mennyiséget tartalmaz.

Étrend-kiegészítő. Nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.